top of page
POTY.png

An Vermeulen

Vice President, Country Director

Coca-Cola Europacific Partners Belgium-Luxembourg
 

Op missie voor maatschappelijk welzijn en zakelijke groei

Gepassioneerd door het snijvlak tussen maatschappelijke welvaart en zakelijke groei, is An's doel om individuele en collectieve superkrachten aan te wakkeren. Ze is een echte people person en een ambassadeur van samenwerking en 'carefrontation' (= zorg + confrontatie). Van 2014-2023 diende An op de Raad van Bestuur van Special Olympics Belgium en in 2017 initieerde ze Reach Up, een programma voor jeugdontwikkeling in het Verenigd Koninkrijk met de steun van UK Youth. Ze is voorzitter van de Federatie van Frisdranken, Waters en Sappen en is een actief (bestuurs)lid van Fevia, BABM.


An Vermeulens Professionele Traject in de FMCG-Sector
 

Met 24 jaar internationale ervaring in FMCG leidt An Coca-Cola Europacific Partners in België & Luxemburg. Samen met meer dan 2000 collega's is het doel om een positief verschil te maken voor de 100.000 lokale klanten. Dit gebeurt door middel van sterke merken en een hoog niveau van service, op een duurzame manier.

 

An trad toe tot Coca-Cola in 2000 en bekleedde functies op het gebied van strategische planning, public affairs & communicatie, duurzaamheid, bedrijfstransformatie, buitendienst en key account in Frankrijk, België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en op internationaal niveau. An heeft masterdiploma's in Landbouwingenieur (Universiteit Gent/België), Agro-Food Management (ENSAM Montpellier/Frankrijk), Europese Politieke & Sociale Integratie (Solvay Brussels/België) en Bedrijfscommunicatie (Vlekho Brussels/België).

bottom of page