top of page
POTY9.png

Johan Vermeire

General Manager B2B Colruyt Group - Retail Partners Colruyt Group / Solucious / Colex / Culinoa


Authenticiteit en innovatie

Johan's toewijding en leiderschap hebben bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van de B2B-foodactiviteiten van Colruyt Group, waar authenticiteit en innovatie centraal staan.

 

Johan Vermeire's Professioneel Parcours bij Colruyt Group

 

Sinds 2021 maakt Johan Vermeire deel uit van het managementcomité van Colruyt Group, waar hij verantwoordelijk is voor de business-to-business foodactiviteiten van de groep, waaronder Retail Partners Colruyt Group, Solucious, Culinoa en Colex.

 

Johan's professionele reis begon als dierenarts in een groepspraktijk, maar na het behalen van een aanvullende master in bedrijfswetenschappen, begon hij in 2004 zijn loopbaan in de distributiesector bij Delhaize. Daar werkte hij binnen de aankoopdivisie van de beenhouwerij, speelde een cruciale rol in de oprichting van Red Market als algemeen directeur, en vervulde de functie van aankoopdirecteur. Naast zijn werkervaring in België, bracht hij ook enkele jaren door bij Le Pain Quotidien in New York City en als aankoopdirecteur bij GlaxoSmithKline.


In 2016 trad hij toe tot Colruyt, waar hij begon als gerant en later regiodirecteur werd, voordat hij uiteindelijk aan het hoofd kwam te staan van Retail Partners Colruyt Group en vervolgens ook de andere B2B-foodactiviteiten binnen de groep. 

bottom of page